Inlogformulier

Hieronder vindt u een aantal tuinen die op dit moment te koop zijn. Zeer  binnenkort komen er nog een aantal tuinen te koop. De procedure is als volgt. Eerst worden deze tuinen te koop aangeboden aan leden of kandidaat leden. Wanneer zij geen interesse hebben worden de tuinen op deze website aangeboden. Wanneer ze op de website staan kan een ieder reageren. Op dit moment hebben wij weinig kandidaat leden. Dus heeft u interesse in een tuin dan is het verstandig u zo snel mogelijk in te laten schrijven als kandidaat lid (€ 10 per jaar). Op die manier wordt u geinformeerd zodra er een tuin te koop is en hoeft u niet te wachten totdat de tuinen via de website te koop worden aangeboden. U krijgt dan persoonlijk bericht zodra er een tuin te koop is. 

U kunt zich in laten schrijven d.m.v. het contactformulier op deze site of simpel een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 image012

 

Te koop

Constructief degelijk stenen huis van 20m2 in prima staat met meranti hardhouten ramen, kozijnen en openslaande deuren op 350m2 grond.

Grote biologische  moestuin met kas, fruitbomen en fruitstruiken. De kas van 6m2 heeft twee automatische raamopeners en aluminium planken. De tuin bestaat verder uit een siergedeelte en grasveld. Terras is omzoomd door bamboe in bakken. Veel licht en zon en natuurlijke schaduwplekken. Aan het huisje zit ook een knikarmzonnescherm.

Originele professionele bouwtekening aanwezig in het huisje. Retro kwaliteitsplavuizen en wandtegels. 

Rustige ligging langs sloot, pad en tuinen van villa's. Aan pad omsloten door vorig jaar aangeplante hogere tweede ligusterheg voor privacy en beschutting. 

Weinig kosten door energie van zonnepanelen en water uit de sloot. Uiteraard ook aangesloten op elektra, water en riolering. 

Moet helaas worden verkocht vanwege werk in het buitenland. 

Inclusief gereedschap, tuinmeubilair en inboedel €8.500. 

M 06 - 34 99 00 98

M +31 6 34 99 00 98

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

image004      image005  image002  image006  image007  image001

 

 

 Verkocht

 Verkocht

image003 

voorzijde