Inlogformulier

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een volkstuin dan is het volgende voor u van belang.

Regels

U moet ingeschreven zijn in de BRP van Rotterdam.

Overweging

Hoewel we graag nieuwe leden verwelkomen, willen we toch ook wijzen op de realiteit van het volkstuinieren.
Bent u werkelijk bereid de tuin een plaats in uw agenda te geven? Wie nu al jongleert met schaarse vrije uurtjes, kan beter niet aan een volkstuin beginnen. Een tuin vraagt gedurende alle seizoenen veel onderhoud en aandacht. Zo ook de huisjes die op de tuinen staan. Dit vereist veel lichamelijke arbeid en kunt u alleen volbrengen als u in goede conditie verkeerd. 
Daarbij komt nog dat u verplicht bent ongeveer 15 uur per jaar hulp moet bieden bij het algemeen onderhoud van het complex. Soms wordt dit alles onderschat en ziet men na een tijd dat de tuin verwaarloosd. 

Besluit

Heeft u bovenstaande goed overwogen en besloten dat u in aanmerking wilt komen voor een volkstuin op ons complex dan moet u zich inschrijven als kandidaat lid.   

Om u als kandidaatlid in te laten schrijven bij onze vereniging brengen wij administratie-kosten in rekening. Deze kosten bedragen €10 per jaar.

Via onderstaand contactformulier kunt u zich aanmelden als kandidaat lid. Wanneer u geen gebruik maakt van email meldt u dan aan via ons postadres. Dit kunt u vinden onder de rubriek "Contact". 

 

Uw e-mailadres:
Onderwerp:
Uw bericht
Hoeveel benen heeft een paard